Een TOP avond gehad. Goede uitleg van het programma. Veel geleerd over het bereiden van de gerechten. Heerlijk gegeten in een mooie ambiance. Bedankt Bas!!
Bas heeft op bijzondere wijze op mijn "52,5 en een beetje" verjaardag mijn gasten verwend met een culinair feest. Op locatie bij mij thuis met beperkte middelen een top avond verzorgd! Aanrader voor iedereen
Heel blij verrast vierden we de 65ste verjaardag van mijn zwager op deze idyllische plek. Het liep gesmeerd in een gemoedelijke sfeer, met of zonder kookervaring iedereen was op zijn gemak. Het tieren van chefkok Bas was hilarisch en de keuken waar een explosie had plaatsgevonden was zonder dat wij er iets van merkten netjes opgeruimd toen we het pand verlieten. Ik zal midden nederland warm maken voor deze kookstudio. Ghislaine
Je waant je in de keuken van een 3 sterren restaurant: Een gezellige hectiek waarvan chef Bas met ferme hand en veel humor alles tot een goede einde weet te brengen en onderweg veel "tips and tricks" met ons deelt. Met z'n allen na afloop nog heerlijk gegeten. Het was een zeer geslaagde avond!
Net voor Kerst met onze medewerkers avondvullend Oosters gekookt o.l.v "hete kok" Bas en vervolgens gedineerd en nagetafeld aan zijn keukentafel. Zoals dat hoort: de keuken als centraal punt van brabants samenzijn, bourgondisch zonder fratsen. Bovendien een aantal nuttige culiniaire tips aangereikt gekregen.
Voor wie niet koken kan of wil: je kunt er altijd de dis aankleden terwijl de anderen aan de kookslag gaan. En wie ten onrechte denkt dat hij koken kan: Bas neemt het je op voor de anderen vrijwel onzichtbare wijze uit handen.
Wegens de gezondheid van mijn moeder konden we dit jaar met Kerst niet uitgebreid zelf in de keuken staan. We kwamen Bas op het spoor en vroegen hem om op 2e Kerstdag in het huis van mijn ouders te koken voor een gezelschap van 6 personen. Gelukkig ging hij akkoord! Bij het samenstellen van het menu was geen uitzondering hem te veel. Drie vegetariƫrs en drie vleeseters waarvan 1 zwanger. Bas wist er een prachtig menu van te maken! Eenmaal bij mijn ouders gearriveerd, wist hij direct zijn weg in de keuken en ging hij op ontspannen wijze aan de slag. Wat gang na gang de keuken uitrolde was verbazingwekkend. Zowel smaak, creativiteit als ook presentatie waren van top niveau. Een verrassing van amuse tot en met Grand dessert. Tot slot gezellig gezamenlijk afgesloten met een kop koffie. Ik zou Bas direct aanraden aan een ieder die een fantastische en prettige Thuiskok zoekt! Bas, bedankt!!
Exclusief gegeten met ons gezelschap van 8 personen, ter afsluiting van 19 jaar lang horror-tochten organiseren. Niet alleen hebben we fantastisch lekker gegeten, ook de kwaliteit was meer dan goed Je bent een fijne, gezellige en passievolle gastheer. was een top avond Bedankt!! zeer zeker voor herhaling vatbaar
Gisteren een heel geslaagd uitje met onze sector gehad bij jullie. .gestart met een overheerlijke lunch. .een inspirerende workshop van Anneke..en toen olv Bas een fantastisch diner gemaakt ! Bedankt Bas en Anneke..wat zijn jullie mensen met passie voor jullie vak. ..en wat weten jullie dat goed over te brengen! Chapeau!
Met een klein gezelschap van vrij gezellige vrienden hebben wij op vrijdag 23 juni 2017 een kookclinic gevolgd van Meesterkok Bas.
Van ontvangst tot afsluiting een uitstekende ervaring op deze prachtige locatie ! Voordat er werd aangevangen met het heerlijke 4 gangenmenu kregen wij een inspirerende rondleiding in kruiden- en groentetuin. Onder het genot van een drankje bereidden wij na uitleg zelf een 4 gangenmenu, waarbij je op voorhand zou zeggen: "dat gaat ons niet lukken"
Namens de vriendenclub enorm bedankt voor de fijne avond. Het was top en zijn geld dubbel en dwars waard !
Reacties
Het liep gesmeerd in een gemoedelijke sfeer, met of zonder kookervaring iedereen was op zijn gemak.
Het tieren van chefkok Bas was hilarisch en de keuken waar een explosie had plaatsgevonden was zonder dat wij er iets van merkten netjes opgeruimd toen we het pand verlieten.
Ik zal midden nederland warm maken voor deze kookstudio.
Ghislaine
Voor wie niet koken kan of wil: je kunt er altijd de dis aankleden terwijl de anderen aan de kookslag gaan.
En wie ten onrechte denkt dat hij koken kan: Bas neemt het je op voor de anderen vrijwel onzichtbare wijze uit handen.
De warme aanbeveling waard !
Bert de Rooij
De Rooij Van Wijk Advocaten
Niet alleen hebben we fantastisch lekker gegeten, ook de kwaliteit was meer dan goed
Je bent een fijne, gezellige en passievolle gastheer.
was een top avond
Bedankt!!
zeer zeker voor herhaling vatbaar
Van ontvangst tot afsluiting een uitstekende ervaring op deze prachtige locatie ! Voordat er werd aangevangen met het heerlijke 4 gangenmenu kregen wij een inspirerende rondleiding in kruiden- en groentetuin. Onder het genot van een drankje bereidden wij na uitleg zelf een 4 gangenmenu, waarbij je op voorhand zou zeggen: "dat gaat ons niet lukken"
Namens de vriendenclub enorm bedankt voor de fijne avond. Het was top en zijn geld dubbel en dwars waard !
RSS lijst met reacties op dit artikel